Välkommen till IS-Orion, stötta ungdomsverksamheten via #ungorion!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IS Orion
Handboll

Vinst vid seriepremiär mot Gislaved 2023-10-21
2023-10-23 09:26

Jaha, vad hände där? Citerar Sportbladet ( åka hem och ta en öl). Första matchen för denna säsongen startade precis som vi ville. Börjar matchen bra och sticker iväg till 1-3 där vi sedan bygger på. Vi drar iväg till 5-8 och sedan i halvlek står de 8-11.

 

Andra halvlek börjar lite segare och i minut 42 står de 13-13. Erik har precis kommit hem från sin resa i Thailand och de var nog för honom med 48 sekunder denna matchen. ”Adam du får spela på” fick Adam höra. Sen gör vi precis vad vi ville och sticker ifrån till 13-16. Med 5 minuter kvar av matchen står det 17-21. Johan säger ” nu har vi vunnit”.  Grabbarna på bänken hade andan i halsen. När slutsignal går kan vi konstatera att detta var nått alla gillar. Efter ett helt år var det äntligen dags!!!!! Vinst!!!!!! Fredde gör sin första match på 6 år och första matchen som målvakt han gör den kanon och släpper bara in 8 mål.  Halmstad grabbarna ”Henke och Christoffer gör sina första matcher på över 10 år och sammanlagt står dem för 6 mål. Öberg får andra halvlek i målet och gör de med bravur. Adam spelar hela matchen gör 7 mål och Ajet gör 4. Tränarparet med kapten (Johan, Kelly och Martin) gör 4 tillsammans.

Sportbladet nu kan ni lägga ut en artikel som kommer trenda. Vi tackar (Polkaboys) för en trevlig match och ni på läktaren kan tacka för denna show. Vi önskar alla en trevlig helg och denna lördag kan ni alla njuta efter att läst detta.

 

Erik Bengtsson

 
Sociala medier
Våra sponsorer